HATAY / ANTAKYA - Büyükdalyan Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okul müdürümüzün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından,çeşitli şiirlere,müzik dinletisine,skeçlere,çeşitli yarışmalara ve dans gösterilerine yer verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı vesilesiyle tören yapıldı. Okulumuza adını veren şehidimiz Adem DÖĞÜŞĞEN 'i mezarı başında anmak için kabristana gidildi.

Eyl

İlkokul ve ortaokul müdürlüklerince; sınıf mevcutları otuzun altında kalan okulların boş kontenjanları için kayıt alanı dışından öğrencisini nakil ettirmek isteyen velilerin başvuruları 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında e-Okul sistemi üzerinden alınacaktır.

e-Okul sistemi üzerinden okullara kayıt alanı dışından nakil başvurusu yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın nakil kura başlatma işlemleri bir defaya mahsus olmak üzere 18 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Ağu

Büyük Onarım Kapsamında Okulumuzda çatı işleri, su depolarınn yenilenmesi ve boya çalışmalarına başlandı.